Hayat | Konular | Kitaplık | İcatlar | İletişim

Kia Google Ortaklığı ile Google Servisleri Yeni Araçlarda


Kia nin yeni model araçlarında bundan sonra uvo servisi ile google servisleri yer alacak..ilk olarak sorento modeli aracında bu uygulamaları başlatacak kia ve google ortaklıga imza attı..Kia, yaptığı bir duyuru ile yeni nesil araçlarında Google ile işbirliğine gittiğini resmi olarak ilan etti.

Google Maps ve Google Places odağında gerçekleşecek olan bu Kia-Google işbirliği ile araç içi multimedya ve bilgilendirme sistemi UVA aServices çok daha donanımlı bir hale gelmiş olacak. İlk olarak 2013’ün ikinci çeyreği içersinde satışa sunulacak olan 2014 model Kia Sorento CUV modeline yer alacağı belirtilen bu teknoloji, kademeli olarak uzun bir işbirliği ile birçok modele entegre edilebilecek.

Kia Motors Amerika tarafından açıklanan bu işbirliği ile birlikte UVO eServices destekli tüm modellerde baz olarak medya oynatıcıları kontrol edebilme, eller serbest görüşme yapabilme, sesle kontrol, gelişmiş araç arıza kontrol bilgilendirmesi, yol asistanı, navigasyon, uydudan araç takibi gibi özelliklere sahip olacak. Bu desteğe sahip ilk araçlar piyasaya sunulduğunda servisin iOS 6 uyumlu bir versiyonu AppStore’a yüklenmiş olacak. Yılın ikinci yarısı içindeyse Android sürümü Google Play Store’da yer alacak.


Kategoriler

- bilim - teknoloji - insan - icat - uzay - dünya - güneş - fizik - bitki - bilgisayar - internet - yaratılış - bilim adamı - nasa - ay - atmosfer - su - iletişim - evren - gezegen - kanser - enerji - Işık - gen - kara delik - CERN - Yüzyılın deneyi - mucit - Nobel Fizik ödülleri - atom - beyin - deney - tarih - Ana Britannica - DNA - astronomi - oksijen - biyoloji - matematik - İcatlar - elektrik - zaman - telefon - genetik - yildiz - göz - virüs - bakteri - teori - cep telefonu

MollaCami.Com