Hayat | Konular | Kitaplık | İcatlar | İletişim

Teb Ekranlı Banka Kartı Kullanımda


Üzerinde dokunmatik klavye ve dijital ekran bulunan yeni nesil ekranlı banka kartı dünyada ilk kez TEB ile kullanıma sunulacak.
TEB ve MasterCard işbirliği ile hayata geçirilen “Ekranlı Banka Kartı” ile internet bankacılığı için şifre alınabilecek, 2011 yılında ise karta yeni özellikler eklenecek.

İnovasyon alanında gerçekleştirdiği yatırımlarla müşterilerine yenilikçi ve yaratıcı bankacılık ürün ve hizmetleri sunan Türk Ekonomi Bankası (TEB) dünyada bir ilke imza atarak “Ekranlı Banka Kartı”nı müşterilerinin kullanımına sundu. TEB’de ortaya çıkan ekranlı banka kartı fikri, MasterCard ile gerçekleştirilen ve yaklaşık iki yıl süren çalışmanın ardından hayata geçirildi. Dünyada ilk kez TEB müşterilerinin kullanacağı “Ekranlı Banka Kartı”, MasterCard tarafından sonra diğer ülkelere de taşınacak.

TEB Ekranlı Banka Kartı’nızın ön yüzünde dokunmatik klavye ve bir LCD ekran bulunmaktadır.


Kategoriler

- bilim - teknoloji - insan - icat - uzay - dünya - güneş - fizik - bitki - bilgisayar - internet - yaratılış - bilim adamı - nasa - ay - atmosfer - su - iletişim - evren - gezegen - kanser - enerji - Işık - gen - kara delik - CERN - Yüzyılın deneyi - mucit - Nobel Fizik ödülleri - atom - beyin - deney - tarih - Ana Britannica - DNA - astronomi - oksijen - biyoloji - matematik - İcatlar - elektrik - zaman - telefon - genetik - yildiz - göz - virüs - bakteri - teori - cep telefonu

MollaCami.Com